Baju raya harga borong

Salam.
Ramai yang bertanyakan pada saya harga borong untuk baju kurung budak yang dijual. Di sini saya senaraikan harga borong untuk baju kurung budak-budak yang dijual di blog ini. Saya bukanlah pembekal atau kilang, cuma orang perseorangan yang menjual baju-baju tradisi Melayu. Saya juga bukan pemborong baju kurung seperti sesetengah blog uar-uarkan. Buat masa ini, saya hanya menjual baju dari jenis kain cotton dan Viscose.


Harga borong:
  • Minimum: 5 pasang.
  • Harga: RM25 sepasang.
  • Tidak termasuk harga poslaju. Lebih kurang RM15 untuk 5 pasang ke semenanjung Malaysia. RM25 untuk ke Sabah dan Sarawak.
  • Boleh campur design/saiz mana yang nak.

Anda boleh menghubungi saya secara terus di zezebell@gmail.com atau sms ke 017-7437372.

Saya tidak ada buat COD atau meet up kerana ianya melibatkan kos kepada saya. Saya menjual baju kurung raya budak pada harga yang cukup murah dan jika saya perlu membelanjakan petrol untuk pergi bertemu anda, kos saya akan meningkat dan saya tak dapat menjual baju-baju raya budak saya dengan harga murah.

Jika anda takut saya menipu, anda boleh pergi lihat blog saya; Zezebel Lair dan Malaysia Travel blog, seluruh cerita kehidupan saya ada di sana. Takkan saya nak menipu orang pulak kan? Saya akan pastikan item yang anda order dengan saya selamat sampai ke tangan anda melalui poslaju. Cuma pastikan alamat yang anda berikan kepada saya adalah betul.

Sudahkah anda beli baju raya anak untuk hari raya tahun ini? Ini hanya untuk promosi Hari Raya sahaja. Cepat sementara sok masih ada.


 
Baju Kurung Budak Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...