Jual baju kurung cotton

Kami ada jual Jual baju kurung cotton raya budak. Anda dah beli baju raya untuk anak anda? Semua pengahantaran kami menggunakan poslaju Malaysia. kami hanya membuat penghantaran di seluruh Malaysia sahaja. Harga jualan kami RM40 adalah termasuk poslaju ke seluruh Malaysia. Pada ketika ini, stok masih banyak lagi. Baju kurung raya kanak-kanak dari kami adalah untuk budak dari umur 1 hingga 5 tahun. Namun, sebaiknya buat ukuran saiz anak untuk memudahkan kedua belah pihak. Sebab saiz anak tak selalunya sama.

Kami juga ada menjual Baju kurung budak harga borong:
  • Minimum: 5 pasang.
  • Harga: RM25 sepasang.
  • Tidak termasuk harga poslaju. Lebih kurang RM15 untuk 5 pasang ke semenanjung Malaysia. RM25 untuk ke Sabah dan Sarawak.
  • Boleh campur design/saiz mana yang nak.
Sila klik pada link  Baju kurung budak harga borong untuk keterangan lanjut.

Kebanyakan baju kurung cotton kami adalah daripada jenis Japanese cotton yang sejuk bukan dari jenis kain cotton murah. Anda boleh memilih sama ada hendakkan bunga besar atau bunga kecil. Cuma lihat sahaja label disebelah kiri untuk mencari baju kegemaran anda. Jika ada sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya, Zezebel@Ain Syuhada secara terus melalui email zezebell@gmail.com atau sms ke 017-7437372.

Anda pasti akan berpuashati dengan baju kurung cotton kanak-kanak yang kami jual.
 
Baju Kurung Budak Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...